1607674.jpg
Nyt ne tekee sitä!

Päästin silloin pari viikkoa sitten ne alpakat yhteen. Oli aika vaisu homma verrattuna muihin vuosiin. Kyllähän Syltty tuli heti astuun Juulin ja tuo kuva on silloin otettu, mutta sen jälkeen on ollut hiljaista. Yacco (2v orhi) päästettiin myös samaan aitaukseen, sillä olin varma ettei sitä Juuli-mamma kiinnosta. Olihan se Yasmin synnytyksessäkin mukana saamatta siitä mitään kiksejä. Yacco on mun mielestä semmoinen synnynnäinen ruuna. Ajattelin myös että ei Syltty johtajana sitä päästäisikään lähellekkään Juulia. Vaan toisin kävi, ja parin tunnin kuluttua kun alpakat oli yhdistetty, oli Syltty sitten jo astunut tarpeeksi, niin Juulin päälle olikin kömpimässä Yacco-poika. No sukurutsausta ei sallittu vaan me erotettiin sitten Yacco omaan aitaukseen.
Syltty ja Juuli onkin sitten olleet aika rauhassa. Muina vuosina se meno on ollut tosiaan aika rajua, mutta nyt kunnon astumista ei ole enää ainakaan kukaan nähnyt, ehkä Juuli tuli sitten heti tiineeksi eikä anna enää.
Sitten kun se on varmasti tiineenä niin voi taas Yaconkin päästää laumaan.

Syltty kävi Hämeenpuistossa edustamassa. Aamulehden Moro-liitteestä toimittaja, joka tekee aina kaikkia hassuja juttuja, halusi taluttaa alpakkaa Hämeenpuistossa koiranpissattajien iloksi ja hämmästykseksi. Täällä on se juttu. On siellä pieni videonpätkäkin. Syltty käyttäytyi niiiiin hienosti.