Ei mennyt tämäkään viikonloppu niin etteikö olisi tarvinnut päivystävälle eläinlääkärille soitella. Jo aiemmin viikolla sain eläinlääkäriltä ivomec-piikin, kun Jaffa edelleen on ollut omituinen; karva lähtee tukkoina ja kissa on jotenkin väsyneempi kuin aiemmin ja raapii korvia kovasti. Olemme epäilleet mahdollista kapia, joka olisi tarttunut silloin yöllisessä tappelussa.

Molemmat kissat saivat piikin varmuuden vuoksi.
Lauantaina Jaffa sitten makoili koko päivän sisällä eikä syönyt juuri mitään. Illalla pakotin sen juomaan ruiskusta vähän vettä. Sunnuntai-aamuna se oli sitten jo ihan muissa maailmoissa, reagoi vain kosketukseen, ei kuullut mitään ja vilkkuluomet oli näkyvissä ja kävellessä se horjui.
Meidän ell päivystysalue kotona on Parkano-Ikaalinen-Hämeenkyrö. Eläinlääkäri oli Ikaalisissa. Lähdettiin viemään kissaa sinne. Matkalla Jaffa vähän virkistyi, koska se ei pidä matkustamisesta.
Jaffalla oli kuumetta, lämpö oli  40,5. Se painoi enää 4 kiloa, edellisestä eläinlääkärireissusta on paino pudonnut 400 g ja parhaimmillaan Jaffa on painanut yli 5 kiloa. Ell epäili että kissalla on jossain tulehdus päällä. Se sai antibioottia, kipulääkettä ja hiukan nesteytettiin (sen verran kun Jaffa antoi). Kotiin antibioottia 12 päivän kuuri aamuin illoin suuhun laitettavaa mikstuuraa (jännittävät 12 päivää siis tiedossa…). Sitten ostin ell:in käskystä apteekista semmoista nutriplus-geeliä jota voi antaa silloin kun kissa ei syö mitään. Kissa ei saisi paastota kuulemma montaa päivää, jo kahdessa päivässä voi maksa "poksahtaa". Kotiin tultuamme Jaffan olo oli kuitenkin jo paljon parempi ja se söi itse ruokaa vähän.

Nyt tiistaina se on jo aika normaali, käy ulkona ja touhuilee vähän. On se kuitenkin kuin varjo entisestään, ei leiki saati riehu, syö hiljaksiin eikä ahmi.
Jos se ei tämän antibioottikuurin jälkeen tule entisekseen, on se vietävä johonkin ainakin verikokeisiin ja tutkittava ehkä läpikotaisin koko kissa.