Yöllä oli tullut lunta.
Mulla on blogi jäänyt päivittämättä, mutta nyt on työt Särkässä loppuneet ja saan olla kotona elukoitten kanssa päivät, niin kiireet on hetkeksi väistyneet.
Hanhet tulivat. Myskit, jotka eltalla olivat nokkimisjärjestyksessä viimeiset, olivatkin kotiutuneet jo niin hyvin etteivät halunneet reviirillensä hanhia. Myskit rökittivät hanhet ihan 6-0. Hanhiparat eivät uskaltaneet laittaa yhtään vastaan. Jouduin erottamaan ne, ja lintulassa on nyt hiukan väliaikaisia levyvirityksiä rauhan säilyttämiseksi. Yksi väliseinä on vielä sitten rakennettava, niin kaikki saavat oman tilansa.

Kuvasin tänään Mysliä, kun oli tullut vihdoin lunta ja nyt on taas Donky-lehti tekeillä. Kirjoitin hammashoidosta jutun ja vanhusaasin hoidosta. Ja Myslin joulupakinan. Aivan mahtava lehti jälleen tulossa! Deadline oli kuun lopussa (arvatkaa ennätinkö)...
1032899.jpg
Mister Täydellinen

1032898.jpg
Mister Ihana. Jotenkin hassun iso turpa kuvassa :)

1032894.jpg
"Lunta ulkona, EVVK!"

Laitoin juuri possun ulkofileen leivinuuniin. Leivinuunin käyttö on vielä minulla hakusessa. Se ei ole kiireisen kokin uuni, sillä lämmitys täytyy aloittaa tunteja aikaisemmin. Nytkin taisi tulla vähän liian kuuma uuni, kun lämmitys aloitettiin vasta aamulla ysin maissa.