Kävin hakemassa Iittalasta kaksi pronssikalkkuna- ja kaksi riikinkanarouvaa. Meidän 8-vuotiaan Matti-kalkkunan ilme oli näkemisen arvoinen kun nuoret kalkkunaleidit astelivat häkkiin. Naama alkoi turvota ja punottaa ja illemmalla alkoi sitten soidinmenot jotka jatkuvat melkein jatkuvasti vielä nyt kahden päivänkin jälkeen. Ihana Matti sai seuralaisia, ei paljoa kihtikään nyt vaivaa kun kokoajan täytyy pyrstöä esitellä.
711584.jpg


Ja vielä kuva ihastuneesta naamasta... En muista koska Matti olisi turvottanut naamansa tämännäköiseksi viimeksi.
711585.jpg


Riikinkukkohäkissä meno on hiukan pidättyväisempää. Rouvat ovat jo iäkkäämpiä ja meidän kukko on vasta 2-vuotias, joten sen pyrstökään ei ole vielä täydessä sulassa.
711587.jpg


Tallissa Virroilta haetut Belgianjättikanit odottavat ulkohäkkinsä valmistumista. Miska ja Nösseli ovat tammikuussa syntyneitä tyttöjä. Eiköhän ne ala olla jo aikalailla täysikasvuisia, ehkä saattavat iän myötä vielä rotevoitua, mutta korvat ovat jo tällähetkellä aikas mahtavat.
711586.jpg


Ja tässä on meidän sachsengold-pupuliinit. Ne ovat vielä niin pieniä, että joutuvat kasvamaan vielä jonkun aikaa ennekuin ulos pääsevät.
711588.jpg