Keväällä kun oltiin Särkän aasien kanssa teivon klinikalla hammasraspauksessa, aaseja pyydettiin näytille Passion tapahtumaan. Passion oli tänä vuonna Teivossa ja samalla järjestettiin myös harvinaiset poniravit. Lähtöjä oli siis useampia. Ohjelmassa oli myös kaikenlaista muuta mukavaa, lähes koko päivän oli mielenkiintoisia ohjelmanumeroita areenalla.

Meidän piti jättää Niffe eläintarhalle näytille ja viedä tapahtumaan vain Sanni ja Mimmi, mutta Niffe olisi tullut läpi aidoista jos hänet olisi jätetty kotiin, joten otimme kaikki aasit mukaan.

Teivossa aasit käyttäytyivät hienosti. Niillä oli siellä oma aitaus lasten leikkipaikan yhteydessä. Tein aitaukselle pienet infolaput aaseista ja näytillä oli myös meidän aasiharrastajien aikaansaama Suomen ensimmäinen mittava aasijulkaisu Donky-lehti. (Niitä muuten voi vielä tilailla…) Lehti on saanut kovasti kiitosta!
872351.jpg
Ihailijoita riitti.

872366.jpg
"Näitsä voittiko se Golda Apache?"
"Joo, kyllä se voitti selkeesti."
872359.jpg
Noi ponit oli kyllä niin vekkuleita. Ja varusteet ja kaikki ihan vimpan päälle. Jos mä ikinä saan lapsia niin pakotan ne harrastamaan poniraveja, Myslillä saavat aloittaa.
872348.jpg
Ja mahtava Shire oli näytillä. Kavion kokokin oli sanoinkuvaamaton.

872353.jpg
Jutta Kantar ja Pippuri katrillissa.
Ihan tuli nuoruus mieleen kun katseli kentänlaidalla Jutan ratsastusta. Minä hoidin Jutan hevosia silloin kun hän aloitteli kilpauraansa. Tuli jonkun verran kierreltyä koulukisoja ympäri suomen. Samoin useampia kenttäkisoja myös, kun Jussi kilpaili samoilla hevosilla kenttää.
Lähes kaiken hevosenhoitotaidon olen oppinut Jutalta ja Jussilta. Ja hevoset eivät olleet niitä kaikkein helpoimpia, mutta kun niitten kanssa opin toimeen tulemaan, ei ole vielä elämässä tullut tilannetta että olisi hevosten kanssa toiseksi jäänyt.
Jutan suosituksilla pääsin myös Lasten Eläintarhalle töihin silloin 15 vuotta sitten, joten monesta saan häntä kiittää.