Uusi vuosi meni rauhallisesti. Kävin päivällä ratsastamassa Fapsulla ja ajoin Mysliä takaapäin, jotta olivat hiukan tehneet sitten töitä eivätkä jaksaisi raketteja ihmetellä. Ja täällä ei kukaan ammuskellut raketteja ennen kuutta joten kerkisin hyvin ottamaan ne sisälle niin etteivät nähneet raketteja ulkona.
Mysli ei välittänyt raketeista ollenkaan, Fapsu kuulosteli niitä välillä. Puoliltaöin menin sitten hevosen seuraksi ja kaikki meni hyvin, vaikka paukkui aika kovaa lähelläkin.

Alpakat asuvat tallin perällä, joten ne eivät raketteja varmaan edes kuulleet.

1179665.jpg
Vuosi vaihtui näin karsinassa istuskellen. J soitti tasan klo 00 ja puhelimesta kuului niin kauhea pauke ja räiske että oli pakko lopettaa puhelu, koska Fapsu pelästyi sitä.
1179664.jpg
Rauhallinen

Sain uuden satulan joululahjaksi. Tai itsehän mä sen ostin, mutta kuitenkin J:ltä se oli. Halvalla ei saa hyvää, pitihän mun se tietää. Ostin agrimarketista sen alta kolmensadan euron rungottoman. Olihan se vähän kertakäyttöisen näköinenkin mutta ajattelin että kun en niin kauhean usein ratsasta niin eiköhän se meille kelpaa. Tulin kesken ratsastuksen vaihtamaan vanhan satulan... Jalustimet kiinnittyy jotenkin tosi taakse siinä. Ja mulla on entinenkin koulusatula, joten aika pitkillä jalustimilla olen tottunutkin menemään. Ja sitten en saanut satulavyötä tarpeeksi kireälle ja se oli vähän huteran oloinen, kun Fapsulla oli virtaa hypiskellä.
No en mä vielä luovuta, teen lisää reikiä vastinhihnoihin ja koitan tuntuuko se vielä niin omituiselta toisella kertaa.

Tehtiin hanhille isompi ulkoaitaus. Ja sitten valtajoukko alkoi kiusaamaan yhtä heikointa. Tosi kurjaa. Akuksi olen sen nimennyt. Sillä on jalat ilmeisesti liian kaukana toisistaan ja sen kävely on vaappuvaa. Kunnolla se ei pääse pesualtaaseenkaan kun ne jalat on semmoiset.
Ei olisi oikein tilaa sitä erottaakkaan. Vielä se on sisällä samassa muitten kanssa kun ei ne sitä yöllä pimeässä kiusaa. Ulkona se on omassa aitauksessaan.
Jos joku haluaisi symppiksen hanhen niin nyt saisi, mutta ei paistiksi.