Tämmöistä haluaisin!
1168475.jpg
Jos näistä keleistä vois johonkin valittaa niin olisin laittanut jo aika monta reklamaatiota menemään. Kyllä niin ottaa päähän tää vesisade.
Onhan mulla yksi valitus vielä postittamattakin, nimittäin sain Eurokankaassa niin tylyä palvelua että varmana valitan. Ajelin siis Tullintorille ennen joulua hakemaan jotain hienoja joulunauhoja, mitä olen aina kyseisestä kaupasta hakenut sen jälkeen kun saman ketjun kangaskauppa paloi Lielahdesta. Tiskillä oli yksi kälynen kori jossa oli hopeista ja punaista nauhaa, plääh. Tiedustelin missä joulunauhat ovat ja kun myyjä näytti että tässä korissa niin kysyin että miksei ole enempää. Toinen myyjä oli jo aloittamassa jotain "Ei niillä ole ollut kysyntää…"-virttä, kun toinen napakasti totesi että "ME OLEMME KANGASKAUPPA, narut voit hakea tiimarista tai nappikaupasta".
Mulla on niin ikävä vanhaa kunnon Halpalaa. Kangaskaupat on nykyisin niin kamalia.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Joulu meni sitten. Sain ihania lahjoja. Mutta muuten tuo joulufiiliksen löytyminen ei enää tahdo luonnistua. On vaan niin väsy kokoajan. Aattona nukahdin ruokapöytään… Oli vieraita ja oli jo syöty ja siinä sitten rupateltiin turhanpäiväisiä. Mua nukutti, mutta yritin koota itseni ja aloin kaataa limsaa itselleni. Havahduin kun limsapullo ja lasini kaatui pöydälle, tuli sellainen olo kun luultavasti rattiin nukahtaneelle tulee. Ei muista mitä ihmettä äsken tapahtui. No kukaan ei onneksi huomannut että nukahdin ja siinähän sitä sitten piristyi kun siivosi niitä limsoja pöydältä.

 

Ekana jouluna täällä maalla sain vielä ihanan joulufiiliksen. Joulupäivä saatiin silloin olla J:n kanssa kaksin ja oli lunta. Lähdin jouluratsastukselle uudessa lahjaksi saamassani pilkkihaalarissa, puissakin oli lunta. Fapsu oli sopivan pirteä ja laukkailtiin puhtaassa lumihangessa.

Nuorempana olin aina se joka teki jouluaattona tallia Jutantallilla. Kukaan muu ei suostunut. Oikeastaan siellä oli ihanaa, kun ei ollut ketään muuta paikalla ja talli oli jouluinen. Eräänä aattona  oli 30 astetta pakkasta ja vein ulkotallin yskähepoille lämmintä vettä. Oma käteni oli tietenkin märkä ja kun avasin yhtä ovea, jäätyi käteni kiinni metalliseen saranaan. Eikä sitten irronnut millään. Onneksi yletyin kurkottamaan lämpimään vesisaaviin ja sain käteni sulatettua irti. Kämmenpuolelle tuli samanlaiset vesikellukat kun palovammasta olisi tullut. Ja sillä kädellä tein vielä seuraavankin päivän aamutallin. Enää en jaksaisi olla niin marttyyri.

Nythän mulla on muuten kesäloma! Kaksi kuukautta ilman muita velvoitteita kuin omat ja hoitoelukat. Aika hienoa! Ja olen jo nukkunut kaikki univelat pois ja sormet syyhyää kaikkiin omiin ompelutöihin; alakerran saunakamarin sisustus, myslille kaulakappale loimeen, itselle talvitakki ja alpakkalangasta villapaita jnejne