Silloin kun tein Donky-lehteen aasin hammashoidosta juttua niin luin että aasi alkaa vaihtamaan maitohampaita pysyviin 2,5 vuotiaana. Tajusin että Myslihän on juuri sen ikäinen ja olenkin välillä miettinyt että onko ne jo vaihtuneet ja yrittänyt tiirailla niitä.
Nyt oli sitten eräänä iltana fapsussa hiukan verta siellä täällä, ja kun ei hevosesta mitään haavoja löytynyt arvelin että veren on täytynyt tulla aasin suusta. Aasi ja heppa painiskelevat ja leikkivät tarhassa päivittäin.
Sieltähän sitten löytyi kaksi heiluvaa hammasta. Toivon että sitten kun ne putoaa niin löytäisin niitä.
1241514.jpg
Ne on noi kaksi keskimmäistä yläetuhammasta. Eikös ne ole ekana puhjenneetkin, joten kai ne loogisesti sitten putoaakin ekana.
1241516.jpg
Ja lähempää. Harmi kun ei tullut tarkkaa kuvaa, mutta kyllä tuosta nyt erottaa että noissa kahdessa on tuo ienraja hiukan verestävä.
Ja nyt kun tiedän etteivät ne ole vielä vaihtuneet, niin huomaan kyllä että ovathan nuo hiukan liian pienen näköiset nuo maitohampaat tuon kokoiseen suuhun.

Ja sitten Myslistä on alkanut löytyä aika paljon orimaisia hömpötyksiä. Välillä saa komentaa ihan kunnolla kun se alkaa jopa minulle höhöttelemään. Mutta kyllä se silti aika lempeä ja kiltti on, mutta jos pihapiirissä olisi yksikin tamma, niin saattaisi olla aika hankalaa elämä nuoren aasiorin kanssa.