No Jaffan tassu meni sitten vain huonommaksi, ja se oli eilen ja tänään ihan kolmijalkainen. oltiin varmoja että tassu on murtunut.
Tänään sitten aamusta soittelin eläinlääkäreille ja saatiin aika Tampereelle. Oli aika kiireinen ell. ja vähän vaikutti ettei kissa nyt ihan hirveästi jaksanut kiinnostaa.
Totesi heti että ei ole murtunut kun kissa otti painoa jalalle kun ei muuta vaihtoehtoa annettu. Ilmeisesti murtunut jalka on sitten ihan veltto.
Jaffa raapi ja puri kun jalkaa yritettiin tutkia ja pyynnöstäni ell sitten rauhoitti kissan koska halusin että jalka katsotaan kunnolla.

No selvä turvotus jalassa anturan ja varpaitten välisellä alueella. Haava oli siistin näköinen, mutta kun ell sitä tarpeeksi puristeli, tirahti sieltä hiukan mätää. Joten diagnoosi oli pistohaava joka oli tulehtunut. Mahdollista tikkua sieltä ei kuulemma kannata alkaa kaivelemaan, luonto hoitaa sen sitten itse mädännyttämällä?!

Jaffa sai kaksi viikkoa vaikuttavan antibioottipistoksen ja 4 päivää vaikuttavan kipulääkkeen. Jaffa nukkui  kotiin asti lääkkeen vaikutuksen alaisena. ja heräili pikkuhiljaa. Heti kun kuljetuskopasta ulos tuli, otti painoa jalalle, eli kipulääke ilmeisesti vaikuttaa hyvin.Käytiin jo vähän ulkonakin, mutta en vielä jättänyt sitä yksin ulos, sillä rauhoituslääkkeen vaikutus saattaa vielä tehdä sen ettei kissa ole tarpeeksi varuillaan ulkona ja sille saattaa käydä köpelösti.
Haavaa putsaillaan laimennetulla betadinella.

Ihanaa ettei tassu ollut murtunut!

725838.jpg